Підопічні відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Старий Чорторийськ отримали Великодні подарунки від народного депутата України Ірини Констанкевич та Маневицької селищної ради

  • 268

Фото без опису

30 квітня, напередодні світлого  свята  Христового Воскресіння,  Маневицький  селищний голова Олександр Гаврилюк разом із першим заступником Сергієм Борисюком відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного проживання села Старий Чорторийськ та привітали колектив і підопічних з наступаючими святами.
Олександр Гаврилюк звернувся до усіх присутніх та побажав міцного здоров’я, радості, душевного спокою, адже це свято уособлює перемогу віри, надії та любові, щоб  Божа милість допомогла здолати  всі трудності, а Всевишній захистив від негараздів та хвороб. Також голова громади вручив підопічним великодні продуктові подарунки від народного депутата України Ірини Констанкевич та Маневицької селищної ради.
У кожної людини, що опинилася у відділені своя історія, сумна і непроста. Але сьогодні вони, хоча б на кілька хвилин, змогли забути про свої біди та хвороби і просто порадіти увазі керівництва громади, їх привітанням та подарункам.

Фото без описуФото без описуФото без опису