Вшанували матерів та дружин загиблих Героїв

  • 275

Фото без опису

Зовсім скоро ми відзначатимемо найдобріше та найласкавіше свято на землі –День Матері. Воно символізує шану, повагу і любов до всіх матерів.
Напередодні  цього дня у Маневицькій публічній бібліотеці відбувся захід для матерів та дружин загиблих військовослужбовців на сході нашої держави, які проживають на території Маневицької селищної ради, за участю Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка,  голови громадської організації “Маневицька районна організація ветеранів Антитерористичної операції на сході України”, учасника АТО Андрія Яцини та війського комісара Маневицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки Зіновія Куцого.
Під час свого виступу Олександр Оксентійович висловив шану і повагу, низько вклонився та подякував матерям наших воїнів-захисників за їхню турботу, мудрість, витримку та розуміння. За те, що виховали славних патріотів, які з неймовірними зусиллями та ціною власного життя творять нову історію нашої держави.

Фото без опису

Андрій Мар’янович також щиро подякував присутнім матерям та дружинам за синів та чоловіків, які виявили мужність та відвагу і не побоялися стати на захист територіальної цілісності нашої країни, звернув увагу на те, що ми повинні пам’ятати про кожного нашого Героя та гідно жити на цій землі, щоб їхній подвиг не був марним. Також Олександр Оксентійович та Андрій Мар’янович вручили матерям та дружинам матеріальні допомоги та квіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Позитивні емоції подарували присутнім вихованці Маневицького ЦТДЮ та театру-студії «Троянда-С».
Зі словами вдячності та глибокої поваги звернувся до присутніх військовий комісар Зіновій Куций.
Після заходу голова Олександр Гаврилюк, секретар ради Володимир Черчик,  заступник селищного голови Володимир Фурманчук та Андрій Яцина разом з матерями та дружинами відвідали могили наших Героїв, поклали квіти та схиливши голови вшанували пам’ять кожного хвилиною мовчання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису