Череваха, Вовчицьк та Будки відзначили Дні сіл

  • 226

Фото без опису

Населені пункти Маневицької громади завжди славилися працьовитими, талановитими, творчими людьми та мальовничими куточками природи. Серед них село Череваха, Вовчицьк  та  Будки, де шостого травня відбулись урочисті святкування з нагоди престольного свята і Дня села цих унікальних населених пунктів. Чудовий весняний день об’єднав людей різного віку, від малого до великого, щоб не лише взяти участь в урочистостях, але й поспілкуватися один з одним.
До святкового дійства у селі Череваха долучився Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав  усіх зі святом та нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради за активну громадську позицію та натхненну працю Коська Володимира Михайловича, Вегеру Миколу Павловича та Романюка Миколу Васильовича. Також до вітань долучилися настоятель Свято – Георгіївського храму Протоієрей  Олександр, колишній Черевахівський сільський голова Валентина Чернишена та депутат Маневицької селищної ради Ганна Величко.
Яскравою концертною програмою потішили односельців народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня», молодіжний вокальний ансамбль «Тандем» та окремі виконавці центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради.

Фото без описуФото без опису

Крім того, очільник громади взяв участь у святкуванні у селі Вовчицьк, де  вручив почесні грамоти за вагомий особистий внесок у розвиток населеного пункту завідувачці клубу Гошко Тамарі Валеріївні та жителю села Колбуну Анатолію Анатолійовичу. Щирими оплесками сприйняли жителі Вовчицька святкову концертну програму, яку представили фольклорний колектив клубу с. Нові Підцаревичі та ансамбль народної пісні Цмінівського сільського Будинку культури у складі завідувачів клубів сіл Козлиничі і Мала Ведмежка.

Фото без описуФото без опису

Під час урочистих заходів по відзначенню престольного свята та Дня села у Будках, голова громади Олександр Оксентійович нагородив грамотами за активну життєву та громадську позицію жителя села Мельника Володимира Трохимовича та секретаря і депутата декількох скликань колишньої Будківської сільської ради Шевчук Галину Андріївну. Святкова програма була надзвичайно насиченою. Ліричні, задушевні, мелодійні і патріотичні пісні дарували присутнім місцеві аматори, народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Маневицька сотня» та молодіжний вокальний ансамбль « Тандем».

Фото без описуФото без опису

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк у кожному населеному пункті, які відвідав 7 травня, щиро бажав усім сімейного затишку і добробуту, Божої благодаті, міцного здоров’я, добра і процвітання та благополуччя нашій Маневицькій громаді, адже з такими працьовитими, добрими та дружніми людьми, які щиро вболівають за свій край,  ми обов’язково цього досягнемо.