Щиро вітаємо ветеранів Другої світової війни, усіх жителів громади з Днем пам’яті та примирення і Днем Перемоги над нацизмом!

  • 209

Шановні жителі громади! Дорогі ветерани, трудівники тилу і діти війни!

У ці травневі дні українці спільно з Європою та світом вшановують героїзм та мужність людей, які понад сім десятиліть тому ціною своїх життів та здоров’я зуміли здобути Перемогу над нацизмом.
Наші батьки, діди та прадіди героїчно відстояли право жити вільно на рідній українській землі,  прийняли на себе важкий удар і самовіддано подолали всі випробування. Низький Вам за це уклін.
Ми ніколи не забудемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається Перемога . Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав життя за рідну землю, виявив нездоланну мужність та незламність духу, мужньо боровся на фронтах, працював на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав Перемогу у Другій світовій війні. Ми вшановуємо пам’ять усіх жертв цієї страшної війни.
Щиросердно бажаємо Вам і Вашим родинам Божого благословення, міцного здоров’я і довголіття, бадьорості духу, добра, радості, незламного  духу, родинного затишку, злагоди й шани людської. А усім нам  мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою

Маневицький селищний голова
Олександр Гаврилюк