Відвідали та вшанували ветеранів війни Маневицької громади

  • 321

Фото без опису

Традиційно, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та голова Маневицької селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський відвідали ветеранів війни, учасників бойових дій та інвалідів війни, які проживають на території громади.
Кожна зустріч з нашими ветеранами проходить у сімейному і дружньому колі. Вони завжди з великою радістю чекають та зустрічають гостей. І хоч пройшло вже багато років щоразу у своїх розповідях повертаються у ті страшні воєнні роки й розповідають про свою нелегку долю.
Серед них ветеран війни, учасник бойових дій, Сищик Юхим Титович який відзначив уже 102 роки, і хоча доля приготувала йому багато випробувань у житті, але він добре пам’ятає ті буремні дні. Він з великим нетерпінням чекає на це свято, а сьогодні підняв чарку за усіх своїх побратимів, кого забрала ця війна, та тих ветеранів війни кого вже немає в живих. Олександр Гаврилюк та Дмитро Фальковський щиро привітали Юхима Титовича з святом та побажали йому міцного здоров’я на подальші роки, довгих та щасливих літ життя, миру і добробуту.

Фото без опису

Також Олександр Оксентійович та Дмитро Лукич відвідали ветерана війни, учасника бойових дій Халика Павла Васильовича, який пройшов ті жахливі миті Другої світової війни та є прикладом для нас усіх і майбутніх нащадків. Подякували за великий подвиг, побажали Павлу Васильовичу кремезного здоров’я, довгих років життя, щастя, доброго настрою на щодень та мирного неба.

Фото без опису

На мітингу біля Братської могили, приуроченому Дню пам’яті і примирення та  Дню Перемоги, до усіх присутніх звернувся ветеран війни, учасник бойових дій  Масюк Микола Онуфрійович, який поділився своїми спогадами тих жахливих років війни та привітав усіх присутніх з великим святом – Днем перемоги, за яке віддали своє життя мільйони людей.

Фото без опису

Низько вклоняємось кожному з них та закликаємо шанувати подвиги ветеранів, цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.