Відвідали та вшанували ветеранів війни Маневицької громади

  • 271

Традиційно, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк та голова Маневицької селищної організації ветеранів війни і праці Дмитро Фальковський відвідали ветеранів війни, учасників бойових дій та інвалідів війни, які проживають на території громади.
Кожна зустріч з нашими ветеранами проходить у сімейному і дружньому колі. Вони завжди з великою радістю чекають та зустрічають гостей. І хоч пройшло вже багато років щоразу у своїх розповідях повертаються у ті страшні воєнні роки й розповідають про свою нелегку долю.
Серед них ветеран війни, учасник бойових дій, Сищик Юхим Титович який відзначив уже 102 роки, і хоча доля приготувала йому багато випробувань у житті, але він добре пам’ятає ті буремні дні. Він з великим нетерпінням чекає на це свято, а сьогодні підняв чарку за усіх своїх побратимів, кого забрала ця війна, та тих ветеранів війни кого вже немає в живих. Олександр Гаврилюк та Дмитро Фальковський щиро привітали Юхима Титовича з святом та побажали йому міцного здоров’я на подальші роки, довгих та щасливих літ життя, миру і добробуту.

Також Олександр Оксентійович та Дмитро Лукич відвідали ветерана війни, учасника бойових дій Халика Павла Васильовича, який пройшов ті жахливі миті Другої світової війни та є прикладом для нас усіх і майбутніх нащадків. Подякували за великий подвиг, побажали Павлу Васильовичу кремезного здоров’я, довгих років життя, щастя, доброго настрою на щодень та мирного неба.

На мітингу біля Братської могили, приуроченому Дню пам’яті і примирення та  Дню Перемоги, до усіх присутніх звернувся ветеран війни, учасник бойових дій  Масюк Микола Онуфрійович, який поділився своїми спогадами тих жахливих років війни та привітав усіх присутніх з великим святом – Днем перемоги, за яке віддали своє життя мільйони людей.

Низько вклоняємось кожному з них та закликаємо шанувати подвиги ветеранів, цінувати кожну мить, проведену поруч з ними.