Відбувся відбірковий етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура)

  • 259

Фото без опису

12 травня на стадіоні у  Маневичах відбувся відбірковий  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) середньої вікової групи (з 11 до 14 років).
Цього року участь в суперництві взяли рої юних джур із   12 закладів освіти Маневицької ОТГ. У напруженій командній боротьбі та особистих змаганнях учасники продемонстрували свої знання, вміння та практичні навики у конкурсах: «Презентація  Рою», «Смуга перешкод», «Відун», «Пластун».
Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк побажав усім успіху у змаганнях , що будуть проходити  та висловив подяку  учасникам гри «Сокіл» (Джура) за працьовитість, патріотичність, сміливість, стійкість і дисциплінованість. Очільник  наголосив , що вони є прикладом для  юних українців,  взірцем  здорового способу життя, інтелектуального та духовного збагачення, фізичного розвитку.
За підсумками змагань переможцями визнано юних джур рою «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України Андрія Снітка. ІІ місце зайняв рій «Козацька слава» Маневицького центру творчості дітей та юнацтва, ІІІ – рій «Соколята» Черевахівської гімназії.