Відзначили День села Северинівка

  • 260

Фото без опису

Відзначення Дня села стає доброю традицією на Маневиччині, адже саме село, неважливо велике воно чи маленьке, стало малою батьківщиною для багатьох, хто там народився, виріс  і усе своє життя віддав проблемам села.
12 травня  День села святкує  село Северинівка. Із теплими словами вітань до жителів звернувся Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк і  поздоровив  присутніх зі святом, побажав усім міцного здоров’я, миру, щастя, добробуту в домі та  благополуччя родинам. Нагородив  Почесними грамотами Маневицької селищної ради Семенюк Людмилу Миколаївну матір – героїню, за зразкове виховання п’ятьох дітей та Козла Віктора Івановича, ліквідатора наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, за вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та  активну життєву позицію. Також до вітань долучилися староста сіл Кукли і Северинівка Бортник Наталія Петрівна та Ієрей Василь, настоятель Храму Преподобного Амфілохія Почаївського.
Концертні номери чоловічого колективу «Маневицька сотня», Заслуженого працівника культури України Василя Дарчука, солістів Маневицького центру культури та дозвілля  Людмили Синютіної, Миколи Галушка, Олега Горайчука та Леоніда Марчука стали яскравим подарунком учасникам свята і подарували всім присутнім  позитивні емоції.

Фото без описуФото без опису