Робоча поїздка керівництва Маневицької селищної ради по населених пунктах громади

  • 228

Фото без опису

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк разом із першим заступником Сергієм Борисюком здійснили робочу поїздку в село Костюхнівка, де за рішенням виконавчого комітету Маневицької селищної ради на території населеного пункту  проводилося очищення вулиць від старих  дерев, що становили небезпеку для життя і здоров’я  мешканців та їхніх домівок. Для цього було залучено спеціалізовану бригаду з міста Луцьк, а вартість їх робіт становила  20 тисяч гривень. За інформацією старости сіл Костюхнівка, Вовчицьк, Колодії Оксани Зінчук до прибирання території  долучилися  небайдужі жителі та працівники бюджетних установ Костюхнівки.
Перебуваючи в селі Лісове  керівники громади разом із старостою Надією Нестерук відвідали місцеву гімназію  та їдальню, де харчуються учні. Також  було обговорено подальші плани щодо благоустрою території села та інших нагальних питань.
Під час поїздки  селищним головою було  перевірено роботу грейдерування доріг на території нашої громади. Також Олександр  Оксентійович   озвучив, що всі наболілі проблеми, які є у населених пунктах він знає та тримає на особистому контролі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису