Вручили нагороди «Матерям-героїням» Маневицької громади

  • 326

Фото без опису

Сьогодні у Маневицькому центрі творчості дітей та юнацтва провели захід, приурочений Дню Матері та Дню сім’ї, у якому взяли участь п’ятнадцять багатодітних матерів Маневицької громади, яким за зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку, указом Президента України  було присвоєно почесне звання «Мати-героїня».
Нагороди вручали голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук та Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, які щиро побажали присутнім у залі жінкам міцного здоров’я, родинного теплого та домашнього вогнища, сімейного благополуччя, довгих років життя, душевного спокою та миру.
Нехай все те добро, Ваша праця, недоспані ночі, материнська тривога повернеться  щирими та вдячними усмішками Ваших дорогих серцю дітей. Щоденно нехай тішать Вас своїми успіхами та досягненнями, дарують ласку і повагу.
Усім присутнім у залі мамам, вихованці гуртків Маневицького центру творчості дітей та юнацтва презентували свою неймовірну майстерність та талант, а різнобарвність сценічних костюмів та хореографічних композицій подарували приємні хвилини насолоди.

Фото без описуФото без опису