На території Маневицької громади відбувалися змагання обласного півфіналу гри «Сокіл» («Джура»)

  • 191

Фото без опису

Завершилися змагання четвертого обласного півфіналу гри «Сокіл» («Джура») серед Маневицької, Прилісненської та Камінь-Каширської   територіальних громад,  які проходили 19-20 травня в урочищі «Лужа», поблизу села Оконськ. Команди змагались у таких залікових видах як: «Впоряд», «Відун», «Пластун», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Рятівник», «Стрільба» та «Бівак».
У запеклій, але чесній боротьбі, перше місце у старшій віковій категорії завоювали рій «Козацька чайка» Маневицького ліцею №2, а у середній віковій категорії переможцями стали рій «Воля» Маневицького ліцею №1 імені Героя України  Андрія Снітка. Ці дві команди будуть представляти Маневицьку громаду на фінальних обласних змаганнях 25-27 травня у селі Соловичі Турійської селищної ради. Бажаємо юним джурам перемоги та гарних вражень.
Усіх переможців і в особистому і в командному заліку щиро привітав  Олександр Гаврилюк, який подякував усім за витримку, сміливість та патріотизм. Також Маневицький селищний голова висловив подяку колективу Маневицького ЦТДЮ на чолі з директором Валентиною Ковальчук за підготовку, організацію та проведення змагань.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису