Відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Маневицької селищної громади

  • 348

19 травня 2021 року відбулося перше засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Маневицької селищної громади, в якому взяли участь представники Волинського обласного громадського об`єднання «Асоціація регіонального розвитку», керівництво Маневицької селищної ради, депутати, старости сіл, приватні підприємці громади, а також представники громадських організацій.
Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк зауважив, що Стратегія розвитку громади є важливим документом, який визначає пріоритетні напрямки розвитку громади.
Експерт з просторового планування Катерина Степчук представила присутнім презентацію про стратегічне планування в громаді, його необхідність, зміст та послідовність дій під час розробки Стратегії розвитку громади.
Голова Волинського обласного громадського об`єднання «Асоціація регіонального розвитку» Петро Гоцалюк розповів присутнім основні принципи будування Стратегії розвитку громади, а також спільно з учасниками робочої групи здійснив аналіз анкет, необхідних для вивчення соціально-економічного стану громади, окреслив правила їх заповнення та розміщення.
Розробка Стратегії розвитку громади буде проходити у чотири етапи, наступна зустріч попередньо планується у другій половині червня.