У Маневицькій громаді продовжують святкувати Дні села

  • 209

Фото без опису

В селах Колодії та  Нові Підцаревичі  22 травня відбулись урочисті святкування з нагоди престольного свята і Дня села. Сонячний та весняний  день потішив людей не лише гарною погодою, але й святковими урочистостями.
До радісного дійства долучився  заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук, який привітав  усіх присутніх  зі святом, побажав жителям сіл міцного здоров’я, щастя, любові та достатку,  миру і впевненості у завтрашньому дні. Щоб  їхній покровитель,  Святий  Миколай  Чудотворець, охороняв кожну сім’ю від  бід та негараздів, щоб  серця наповнювалися   гордістю за своє рідне село, а  плідна та взаємна  праця була запорукою щасливого майбутнього.
Володимир Васильович нагородив за активну громадську позицію та натхненну працю Почесними грамотами Маневицької селищної ради жителів села Колодії Володимира  Онофрійчука і Романа Ващука та жителів села Нові Підцаревичі Левкову Галину і Масюк Валентину.
Також до вітань долучилися  старости сіл  Оксана Зінчук та Ірина Сацик,  настоятель Свято-Різдво-Богородичного  храму протоієрей  Георгій, побажали землякам невичерпної енергії, оптимізму та успіхів заради подальшого розвитку їхніх мальовничих сіл.
Концертне дійство було насичене різножанровими виступами  фольклорного колективу клубу с. Нові Підцаревичі та ансамблю народної пісні Цмінівського сільського Будинку культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису