Спільна потреба сіл Новосілки, Старий Чорторийськ і Козлиничі

  • 297

Фото без опису

Очільник громади Олександр Гаврилюк з першим заступником Сергієм Борисюком відвідали населені пункти  Новосілки, Старий Чорторийськ і Козлиничі  в  яких ознайомилися з нагальною потребою в ремонті наплавних мостів.
У селі Старий Чорторийськ паромна переправа була побудована у 1993 році. Її  довжина 30 метрів, ширина7,5  метрів, висота борту 1,7 метра, а вантажопідйомність до 15 тонн. Цей міст служить для місцевих жителів переправою через річку Стир для господарських потреб:  заготівлі сіна для великої рогатої худоби, збирання ягід та грибів. Також  є сполученням з селами Заріччя, Осниця і Куликовичі.
У населеному пункті Козлиничі  наплавний міст  служить для жителів переправою, через заплаву річки Стир, до пасовища для худоби та дорогою до сінокосів.
В селі Новосілки  такий же міст є шляхом до паїв сінокосу, а пізньою осінню – переправою великої рогатої худоби на пасовище.
Олександр Гаврилюк  зазначив, що комфорт проживання та процвітання нашої громади залежить від  спільних і злагоджених дій, а всі проблеми можна подолати взаємною роботою.

Фото без описуФото без опису