1 червня – Міжнародний день захисту дітей

  • 281

Фото без опису

Щороку, у перший літній день, ми відзначаємо свято маленьких громадян  нашої країни. Діти – це наш найдорогоцінніший скарб, наша радість, гордість і  втіха, впевненість у майбутньому .
Шановні дорослі, діти – це одна третина населення нашої країни, наш завтрашній день. І саме від нас залежить, яким буде становлення маленької дитини та як складеться її доля. Найкращий спосіб зробити дитину хорошою і вихованою  – зробити її щасливою. Тому закликаю усіх, не тільки сьогодні, а й кожний наступний день зігрівати теплом і любов’ю кожну дитину, давати малечі  змогу оволодівати знаннями, розвивати свої здібності, створювати необхідні умови для повноцінного розвитку.
Маленькі  громадяни! Щиро вітаю вас зі святом. Бажаю вам міцного здоров’я, веселого настрою, цілеспрямованості для здійснення мрій, великих успіхів і бравих перемог, добрих і щирих друзів та неймовірних історій,  незабутніх вражень, змістовного відпочинку під час літніх канікул.
А батькам бажаю терпіння, батьківської мудрості, мирного неба над головою. Нехай наші діти  перетворюють наші будні у свята.

З повагою
Маневицький селищний голова
Олександр Гаврилюк