У Маневицькій школі мистецтв відбувся випускний вечір

  • 220

Фото без опису

У перші дні червня в актовому залі Маневицької школи мистецтв відбулося чудове свято – прощальний вечір для випускників 2021 року. Завершили навчання 28 юних музикантів, виконавців на різних інструментах: семеро бандуристів, п’ятеро скрипалів, сопілкар, флейтистка, дев’ятеро піаністів, двоє акордеоністів та троє баяністів. Серед  них є учні, які багато років доїжджали на уроки з сіл Оконськ, Карасин, Прилісне, Черськ, Нова Руда.
Чотирнадцять вихованців школи мистецтв, які склали випускні іспити на відмінно, отримали свідоцтва з відзнакою. Свято продовжив прощальний концерт випускників, де вони продемонструвати свою виконавську майстерність. Ведучою дійства була викладач по класу фортепіано Майя Алексійчук.
Багато теплих слів на адресу і дітей, і батьків, і викладачів пролунало на цьому святі. Директор школи Микола  Бугайчук щиро привітав випускників та вручив свідоцтва про початкову мистецьку освіту , побажала щасливої дороги у життя та успіху заступник директора з навчальної роботи Ліна Марич, поділилася приємними спогадами  завідуюча відділом струнно-смичкових інструментів Наталія Бугайчук, пролунали слова вдячності на адресу викладачів від батьків.
Завершилось свято традиційною фотосесією на сходах школи.
На пам’ять залишаться світлини з радісними усмішками, теплі спогади про знайомство з музичними інструментами та роки навчання, про успіхи і невдачі, що спонукали іти далі, про хвилювання і виступи на сцені. Попереду – широка і незвідана дорога у життя, вірні друзі, зухвалі мрії, визначні досягнення. Нехай все складеться якнайкраще для кожного, а музика завжди звучить у серці, сповнює наш світ  гармонією і красою.

Фото без опису