Відбувся виїзний прийом громадян Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка

  • 233

Фото без опису

Очільник громади разом з відповідними начальниками відділів, директоркою КП «Маневицький РЦПМСД» Тетяною Самчук  та старостою сіл Троянівка, Черськ, Майдан і Бережниця Віталієм Базюком провів  прийом громадян у зазначених населених пунктах, де ознайомився з наболілими проблемами та питаннями, що назріли та потребують вирішення. По багатьох було відразу напрацьовані шляхи вирішення та порядок подальшої роботи.

У селі Троянівка найбільшою проблемою є дороги, що слугують сполученням з сусідніми населеними пунктами і центром громади. Особливо це стосується перевезень вихованців загальноосвітніх  навчальних закладів.  Також Олександр Оксентійович проінспектував нове приміщення амбулаторії, у якому найближчим часом будуть надаватися медичні послуги.

У селі Черськ найбільше питань від жителів стосувались оренди та приватизації земельних ділянок, вивозу сміття та ремонту даху у  місцевому клубі. Також голова Маневицької селищної ради відвідав сільський ФАП, приміщення якого потребує ремонту пічного опалення та  ремонту вцілому.

У селі Майдан на зустрічі з селянами обговорили питання лісової дороги, що слугує сполученням між сусідніми населеними пунктами Майдан та Гулівка. Жителі звернули увагу голови на відсутність  магазину на території села, адже це викликає великі незручності, особливо для людей старшого віку, які не мають можливості придбати найнеобхідніші продукти споживання.

У селі Бережниця місцеві жителі разом з депутатом Маневицької селищної ради  Іваном Смітюхом, звернулися до очільника громади з проханням щодо ремонту доріг, ремонту пічного опалення  в місцевому клубі та вирішення проблеми підведення мережі вуличного освітлення до новобудов.

У підсумку  виїзного прийому Олександр Оксентійович дав  доручення відповідним службам вивчити підняті на зустрічі з жителями громади проблеми. «Недопрацювання, які виникли за попередні роки, ми будемо ліквідовувати, адже жителі Маневицької громади мають жити у комфортних умовах», – зазначив голова громади. Фото без описуФото без описуФото без опису