Відзначили День села Козлиничі

  • 204

Фото без опису

10 червня 2021 року, у свято Вознесіння Господнього, День села відсвяткувало мальовниче та красиве село Козлиничі.
Всіх жителів села, хто зібрався в цей святковий день у місцевому клубі, привітав Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради завідувача ФАПом  Олену Чміль та Володимира Швеця, якому виповнилося 70 років. Побажав усім присутнім миру, міцного здоров’я, терпіння, сімейного затишку та благополуччя, досягнення своїх цілей та мрій, незламної віри у світле майбутнє.
Також до вітань долучився староста села Олександр Мурашко, який нагородив  цінними подарунками  і подяками активних жителів села, а священнослужителі, які були присутні на святі, подарували усім слухачам пісенні композиції.
З радістю долучився до організації свята і закупівлі подарунків місцевий приватний підприємець Микола Климюк, який щиро любить свою землю, земляків та завжди готовий долучитися до проведення свята Дня села.
Урочистості були насичені змістовною концертною програмою ансамблю народної пісні Цмінівського сільського Будинку культури і виступами обдарованих місцевих діток.
Жителі села Козлиничі щиро подякували усім за такий подарунок, чудові виступи артистів і запевнили, що завжди раді бачити таких гостей у своєму населеному пункті.

Фото без описуФото без опису500Фото без опису