У Маневицькій громаді провели фестиваль « Сузір’я 2021»

  • 193

Фото без опису

У Маневицькому центрі творчості дітей та юнацтва відбувся фестиваль обдарованої учнівської молоді «Сузір’я-2021». Це чудове  свято молодості, творчості, наполегливості, таланту, на якому відзначають обдарованих учнів нашої громади, підготували працівники відділу освіти, молоді та спорту Маневицьої селищної ради та творчий колектив Маневицького ЦТДЮ.
У цьому році в Маневицькій громаді започатковано хорошу традицію – нагородження випускників, відмінників навчання освітніх закладів та вручення подяк їх батькам. На святковій площі голова громади Олександр Гаврилюк разом з начальником відділу освіти, молоді і спорту Валентиною Буско нагородили золотими та срібними медалями і цінними подарунками наших випускників, побажали усім присутнім нових можливостей, успішного вступу до обраних навчальних закладів, здійснення мрій, міцної дружби і щедрих подарунків долі. До вітальних слів долучилися і батьки випускників,  які щиро зичили своїм уже дорослим дітям оптимістичного настрою,  безтурботного життя і досягнення усіх поставлених життєвих цілей. Потім усі присутні на такому захопливому святі закружляли у прекрасному випускному вальсі.

. Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Також на святі були присутні переможці і призери Всеукраїнських, обласних конкурсів, змагань та фестивалів, які проявили себе у різних сферах діяльності, які своєю завзятістю та працелюбністю прославляють Маневицьку громаду далеко за межами не лише області, але й держави. Олександр Оксентійович подякував учням, вчителям, батькам за плідну роботу та побажав міцного здоров’я, подальших успішних звершень і вручив Почесні грамоти Маневицької селищної ради та грошові винагороди шістнадцятьом учням та педагогам.

Фото без описуФото без опису

Валентина Буско також долучилася до привітань і нагородила подяками відділу освіти молоді та спорту і грошовими подарунками  більше 150 учнів та  50 педагогічних працівників  закладів освіти, серед них – тренери та керівники гуртків, які підготували учнів до конкурсів, змагань і фестивалів у цьому навчальному  році, адже наші педагоги щоденно докладають максимум зусиль для того, щоб їх вихованці мали не лише хороші знання, але й впевненість у завтрашньому дні.

Фото без опису

Голова Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук, яка теж була присутня на святі, сердечно привітала усіх присутніх з нагородами і побажала терпіння, ентузіазму, хорошого настрою та  віри у свої сили.

Фото без опису

Урочисті заходи були насичені чудовими, яскравими і професійними виступами кращих колективів і вихованців Маневицького центру творчості дітей та юнацтва і закладів освіти селищної ради.

Фото без опису