У Маневичах проведено благоустрій території

  • 226

Фото без опису

Напередодні великого свята Трійці та 129-ї річниці Дня селища Маневичі проводилися роботи з благоустрою, упорядковування  та прибирання селища. 17 червня за ініціативи Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка відбувся День довкілля, в якому взяли участь працівники Маневицької селищної ради, установ та організацій,  комунальних підприємств громади.
В цей день виконувалися роботи по фарбуванню зон відпочинку, що знаходяться  на території селища, прибиранню території стадіону, дендрологічного парку, меморіалу загиблих воїнів. Чоловіки викошували траву, вирубували гілля, жінки та дівчата збирали та виносили сміття. Усі працювали дружно, оскільки справа ця важлива і для громади і для кожного її жителя, а гарний та естетичний вигляд наших парків та скверів буде «візитною карткою» громади.
Хотілося аби кожен житель підтримав цю ініціативу і доклав хоча б мінімум власних зусиль для того, щоб наше селище стало набагато чистішим і охайнішим!  Чисте довкілля – наше здоров’я, а отже – наша мета! Всі ми хочемо, щоб ми, наші діти і  внуки жили у чистому і комфортному селищі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису500Фото без опису