Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції України

  • 259

Фото без опису

28 червня наша країна відзначає велике державне свято – День Конституції України. Конституція увійшла у суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.
25 червня, напередодні свята, в приміщенні Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради відбувся урочистий захід «Для тебе лине пісня, Україно».

Присутній на заході Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк привітав жителів громади зі святом, побажав міцного здоров’я, добробуту і затишку в родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України. Привітав Олександр Оксентійович і молодь селищної ради, побажавши кожному завжди мати непохитну віру у свої сили та свою державу.

За сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та з нагоди державного свята кращих представників громади відзначили  Почесними грамотами Маневицької селищної ради та Подякою голови Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Для присутніх прозвучали музичні вітання, підготовлені творчими колективами Центру культури та дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису