Довжиця і Загорівка відсвяткували іменини

  • 202

Привітно зустрічали односельців і своїх гостей населені пункти Довжиця і Загорівка у День села, який збігається з Престольним святом і відзначається на честь Всіх Святих.
Вранці, як годиться, люди поспішали на спільну молитву до місцевого храму. Згодом святкування продовжили біля місцевого клубу. З вітальною промовою до жителів та гостей звернувся заступник  Маневицького  селищного голови Володимир Фурманчук, побажав кожній сім’ї добробуту, божої благодаті, щастя, здоров’я та добра,  нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради матір-героїню Варвару Засєкіну, жителя села Довжиця Володимира Марчука і жителя села Загорівка Василя Деркача.
До вітального слова з нагоди Престольного свята і Дня села долучились староста сіл Людмила Похила і місцевий священнослужитель Василій, які зичили усім присутнім здоров’я, терпіння і щоб  Всемилостивий Господь Бог подарував усім мир і спокій  на нашій рідній  землі.
Концертні номери чоловічого колективу  «Маневицька сотня» та приготування смачного кулішу стали яскравим подарунком учасникам свята і подарували всім присутнім  позитивні емоції.