Підтримка благодійного фонду «Дитяча Місія. Україна»

  • 188

Фото без опису

У цьому році новостворена Маневицька громада розпочала співпрацю із благодійним фондом «Дитяча Місія. Україна», діяльність якого спрямована на надання допомоги малозабезпеним верствам населення, яка є різноманітною та цільовою. Велика увага приділяється родинам, що опинилися в складних життєвих обставинах  та творчо обдарованої молоді. Благодійна допомога надається  у вигляді речей першої необхідності: продукти харчування, одяг, взуття, іграшки, засоби особистої гігієни.
У Маневицькій громаді за підтримки благодійного фонду « Дитяча Місія. Україна» з нагоди святкування Дня селища Маневичі були нагородженні учасники параду візочків « Наше майбутнє» цінними подарунки та дитячими  іграшками.
Також за підтримки благодійного фонду Володимир Фурманчук та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Григорій Бас відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного проживання в селі Старий Чорторийськ і вручили кожному підопічному подарунки та солодощі.

Фото без опису

З нагоди святкування  Дня Конституції України були врученні продуктові набори сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують матеріальної допомоги.

Фото без описуФото без опису