День села і престольний празник відсвяткували жителі села Кам’януха і Набруска

  • 240

Фото без опису

12 липня 2021 року, у величний престольний празник святих апостолів Петра і Павла  День  села  і храмове свято відсвяткували жителі та гості села Набруска і Кам’януха.

Вранці мешканці села Набруска поспішали на святкову службу до храму, а в післяобідній час святкування продовжилися у місцевому клубі. Усіх присутніх привітав Маневицький  селищний голова Олександр Гаврилюк, який побажав міцного здоров’я, щастя, вагомих здобутків, миру та злагоди у кожній сім’ї та нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради Анатолія Пивоварчука і Миколу Бабика. Також до вітань долучилися  староста села Тетяна Бідун, начальник відділу культури та туризму Олександр Піддубний і завідувач клубу Світлана Пилипчук. Усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблого земляка у зоні АТО Дмитра Пилипчука. Святкову і феєричну атмосферу глядачам створив колектив «Гуляночка» із села Троянівка.

Фото без описуФото без опису

У селі Кам’януха урочистості з нагоди Дня села відбулися у місцевому клубі. Заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук привітав жителів  зі святом та побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, розвитку нашій громаді. За дорученням  очільника громади Володимир Васильович нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради Ірину Акентьєву та Марію Пилипчук. До вітань долучилися староста села Галина Цикалюк, головний спеціаліст відділу культури та туризму Сніжана Гаврилюк, завідувач клубу Галина Пилипчук,  які побажали усім присутнім на заході миру, добра та довголіття. Урочистості були насичені щедрими словами привітань і концертною програмою аматорсько-вокального колективу «Стежечка» із села Старий Чорторийськ.

Фото без описуФото без опису

Жителі вищезазначенних сіл щиро дякували усім гостям за влаштоване свято, чудові виступи артистів і запевнили, що завжди раді бачити таких гостей у своїх населених пунктах.