У Маневичах вшанували пам’ять загиблих воїнів

  • 230

Фото без опису

Сьогодні ми відзначаємо 77-у річницю звільнення Волинської області від нацистських загарбників. У цей пам’ятний день вшановуємо полеглих воїнів, які віддали своє  життя за визволення рідного краю. Щоб відзначити цю пам’ятну дату, громадськість зібралась біля Братської могили у селищі Маневичі.
Секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик під час свого виступу зазначив, що Друга світова війна залишила свій слід майже у кожній родині та звернувся зі слова подяки до тих, хто відстояв мир для нинішніх поколінь, а ще висловив сподівання на найшвидше закінчення війни на Сході України, щоб більше не гинули українські воїни від російського агресора.
Голова Маневицької ветеранської організації Дмитро Фальковський навів історичні факти тих буремних часів та подякував захисникам за можливість жити і радіти життю.
Ветеран Другої світової війни Микола Масюк поділився своїми спогадами про ту страшну війну, мужність та героїзм полеглих воїнів, які відважно виконували свій обов’язок.
Усі присутні на заході  вшанували солдатський подвиг та полеглих героїв хвилиною мовчання та поклали квіти до Братської могили.

 

Фото без описуФото без опису