Результат злагодженої роботи працівників відділу соціального захисту населення

  • 141

Фото без опису

За  період  роботи відділу соціального захисту населення Маневицької селищної ради з січня по липень місяць прийнято та передано до Управління соціального захисту населення Камінь-Каширської районної державної адміністрації відділення № 1 смт Маневичі 5 204 пакетів документів у паперовому вигляді. Через програмний комплекс «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада» сформовано та передано відповідному органу соціального захисту 919 електронних справ, з яких соціальних допомог-454, пільг-444, субсидій-21.
За І півріччя 2021 року посадовими особами відділу соціального захисту населення Маневицької селищної ради прийнято 517  заяв з відповідними пакетами документів на суму 770 400.17 гривень для відшкодування витрат за придбані лікарські засоби за пільговими рецептами громадянам, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи.
Прийнято 4 пакети документів на поховання  учасників бойових дій та осіб з інвалідністю  внаслідок війни на суму  8 756.00 грн. Кошти замовляються з обласного бюджету згідно розпорядження  голови ОДА від  21.05.2019р. № 267.
На комісії виконавчого комітету Маневицької селищної ради  з питань надання одноразової матеріальної грошової допомоги населенню за рахунок коштів місцевого бюджету розглянуто 26 звернень жителів громади про надання матеріальної допомоги на лікування в  сумі  54 500  грн, підготовлено протокол Комісії та передано виконавчому комітету селищної ради для врахування при прийнятті рішень. Загалом на матеріальні допомоги  з місцевого бюджету виділено 110 тисяч гривень.