Не допустити пожеж в екосистемах!

  • 189

Фото без опису

Протягом тривалого часу на теренах нашого краю, як і в цілому по країні, утримується суха та спекотна погода. Внаслідок чого на території громади спостерігаються високі та надзвичайно високі рівні пожежної небезпеки, що значно підвищує ризик виникнення пожеж та їх розповсюдження на великі площі.
Так, о 18 год. 52 хв. 22.07.2021 року в чергову частину Служби 101 територіального підрозіділу в смт Маневичі надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території біля села Комарове. Вогнеборці, які прибули на місце встановили, що виникло загоряння трави, чагарників,  на площі  2,5 га.
Внаслідок оперативних та злагоджених дій місцевого населення, на чолі із старостою Сергієм ЛІЩУКОМ, працівників Державного підприємства „Поліське лісове господарство”, особового складу 13 ДПРЧ 4 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Волинській області, о 20 год. 27 хв. пожежу було ліквідовано.
За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.
З метою попередження подібних випадків, вкотре нагадуємо населенню про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки, заборону спалювання рослинних та пожнивних решток, будьте обачними!

Шановні громадяни! Якщо ви помітили загоряння на відкритих територіях, в лісах, негайно телефонуйте за номером «101». Пам’ятайте, що лише дотримання елементарних правил пожежної безпеки застереже від масштабних пожеж та трагічних наслідків.