Маневицька селищна рада увійшла до 2-го етапу конкурсного проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»

  • 279

У липні 2021 року Маневицькою селищною радою було подано заявку на участь у конкурсі в рамках трирічного проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», що був оголошений  Фондом міжнародної солідарності у рамках Програми «U-LEAD з Європою» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща.
Метою проєкту є всебічна підтримка системи цивільного захисту населення в громадах України, зокрема шляхом формування добровільних пожежних команд, допомоги громадам у розробці програми покращення місцевої безпеки та навчальних візитів представників громад, головних управлінь ДСНС України у відповідних областях громад-учасниць проєкту для вивчення польського досвіду у вказаній сфері.
За результатами проміжного відбору Маневицька селищна рада увійшла в перелік громад, які відібрані до 2-го етапу конкурсного проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні».
https://solidarityfund.org.ua/ua/novyny/105-perelik-hromad-shcho-uviishly-do-2-ho-etapu-vidboru-hromad-proiektu-vohnebortsi.html