Провели інформаційний семінар щодо правил безпечного працевлаштування за кордоном

  • 188

Фото без опису

30 липня світова спільнота відзначала Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Саме 30 липня 2014 року Організація Об`єднаних Націй відзначила перший в історії Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Цей день має на меті підвищити поінформованість громадськості про цю глобальну проблему і привернути увагу до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, а також заохотити людей активно протидіяти цьому злочину.
Саме з нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми працівники  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Маневицької селищної ради та Маневицького районного сектору з питань пробації провели інформаційний семінар для осіб, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.
В ході роботи присутні мали змогу отримати інформацію щодо видів, форм експлуатації, шахрайських схем вербування та найголовніше – правил безпечного працевлаштування за кордоном. Наприкінці заходу учасникам було роздано інформаційні буклети «Безпечна подорож та працевлаштування в іншій країні».

Фото без опису