У Новосілках урочисто відзначили День села

  • 152

Фото без опису

У понеділок, на свято Великого мученика і учителя Пантелеймона, жителі та гості села Новосілки, що прибули на празник, відсвяткували храмове свято і День села. Для кожного з них рідне село має важливе значення: хтось тут народився, в когось пройшло босоноге дитинство, хтось має улюблене місце відпочинку, де набирається сили та наснаги, а хтось своєю щоденною працею вносить неоціненний вклад у процвітання села. Новосілки особливі своїм колоритом та красою. Між зелених насаджень та квітучих лугів, справжньою окрасою краєвидiв є річечка Окінка, що  впадає у річку Стир.
У святкуванні Дня села Новосілки, взяв участь голова Маневицької селищної ради Олександр Гаврилюк, який привітав усіх із святом та побажав міцного здоров’я, щастя і благополуччя кожній родині, щедрої долі кожному жителю села та розвитку і процвітання цьому чудовому населеному пункту. В урочистій обстановці Олександр Оксентійович за активну участь та вагомий особистий внесок у розвиток громади, нагородив Почесною грамотою Маневицької селищної ради  Миколу Чернюка і Надію Гаврилюк.
До святкових привітань долучився також староста села Сергій Ліщук, який щиро побажав жителям села сили і наснаги, достатку та миру, адже в цьому селі живуть дійсно працьовиті та щедрі люди.
Святковий настрій усім мешканцям Новосілок подарував колектив «Гуляночка» із села Троянівка. Учасники цього неповторного фольклорного ансамблю, які всім серцем закохані в українську народну пісню, різнобарв’ям чудових голосів, потішили усіх присутніх на святі жартівливими та мелодійними піснями нашого поліського краю.
Щиро дякували усім гостям і організаторам за чудовий концерт місцеві жителі.
Пізніше святкування продовжилося молодіжною дискотекою.

Фото без описуФото без описуФото без опису