Чергова поїздка Маневицького селищного голови по населеним пунктам громади

  • 190

500Фото без опису

Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк разом з першим заступником Сергієм Борисюком проінспектували виконані роботи по відремонтованих дорогам Маневицької громади.
Під час перебування у селі Довжиця Олександр Оксентійович зустрівся з мамою загиблого воїна АТО Оленою Деркач, яка раніше зверталася за допомогою по ремонту дороги, що веде до її житлового будинку. Олена Олександрівна разом із сусідами щиро дякували очільнику громади за оперативно і швидко відремонтовану дорогу та встановлення освітлення на цьому відрізку вулиці.

Фото без описуФото без опису

Під час нещодавнього виїзного прийому громадян в селі Северинівка, жителями було озвучено болюче питання – відсутність дороги до місцевого кладовища, через що, мешканці населеного пункту постійно відчувають незручності.
Вчора голова громади особисто ознайомився з проблемою на місці, після чого було надано відповідні розпорядження безпосереднім керівникам структурних підрозділів Маневицької селищної ради для негайного вирішення даного питання та найшвидшого проведення ремонту дороги, яка з’єднуватиме місцевий храм і кладовище. Адже це є важливим аспектом у життєдіяльності людей та населеного пункту.

Фото без опису