У селі Кам’януха запланували побудувати дитячий майданчик

  • 200

Фото без опису

У селі Кам’януха проживає багато маленьких жителів, а майданчика для ігор не було. Місцеві жителі  своїми силами облаштували територію для дитячого майданчика, встановили гойдалку,  пісочницю, зробили імпровізовані «сміттєві баки» і розмістили табличку про дотримання тут чистоти. Через брак коштів у мешканців села немає можливості облаштувати повноцінний дитячий майданчик для дітей.
Ініціативна група людей звернулася до Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка за допомогою з облаштування ігрових споруд, встановлення функціональних сміттєвих баків та огорожі навколо зони відпочинку, запевнивши очільника громади, що будуть доглядати, перевіряти справність та підтримувати порядок.
Сучасний дитячий майданчик дасть змогу дітям займатися фізкультурою, розвиватися, спілкуватися між собою.
Олександр Оксентійович завжди готовий допомагати ініціативним та активним жителям, особливо, якщо це стосується розвитку дітей Маневицької громади. Поспілкувавшись із місцевими жителями, було обговорено подальші шляхи вирішення піднятого питання, щоб незабаром у селі Кам’януха був чудовий, сучасний, ігровий, дитячий майданчик.

Фото без описуФото без описуФото без опису