Громадський порядок підтримується правосвідомістю громадян, правилами громадського співжиття, що є моральними нормами та звичаями

  • 207

Фото без опису

Маневицької селищною радою заключено договір із спеціалізованою організацією – Маневицьким  виробничим управлінням житлово-комунального господарства з прибирання проїзджої частини вулиць, тротуарів, алей, газонів, зелених та паркових зон, площ, меморіалу, дитячих майданчиків на території смт. Маневичі тощо.
Працівниками відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, благоустрою, розвитку інфраструктури та комунальної власності Маневицької селищної ради додатково проводиться щотижневий контроль за якістю прибирання на комунальній території селища. Особлива увага приділяється за утриманням в належному стані сміттєвих баків та сміттєвих урн на всіх об`єктах, насамперед – після вихідних та святкових днів.
Налагоджено дієву співпрацю із працівниками відділення поліції №1 (сел. Маневичі) Камінь-Каширського РВП спрямовану на дотримання громадського правопорядку жителями та відвідувачами селища.
Адміністрація Маневицької селищної ради закликає не руйнувати та не засмічувати місця загального користування в смт. Маневичі.
Дякуємо за розуміння, чистоту і дотримання правил благоустрою!