Сьогодні у Маневицькій громаді відбулося яскраве, незабутнє, життєрадісне свято – День знань!

  • 199

500Фото без опису

Усі без винятку заклади освіти завдяки керівництву та депутатському корпусу Маневицької селищної ради були вчасно підготовлені до нового навчального року та розпочали свою роботу. У цьому році перший шкільний дзвінок покликав за парти на перший урок 326 першокласників громади.
На урочистих заходах було вручено грошові нагороди випускникам навчальних закладів Маневицької селищної ради, які отримали результати з ЗНО вище 190 балів, також подяками були відзначені і батьки.
В святковій атмосфері було нагороджено дипломами, грамотами та подяками учнів, які беруть активну участь у всеукраїнській дитячо-юнацькій патріотичній грі «Сокіл» («Джура»), адже у кожній школі приділяється велика увага  національно-патріотичному вихованню молоді. Нагороди та грошові премії від представників ДП «Маневицьке лісове господарство» та «Поліське лісове господарство» отримали окремі учні закладів освіти за участь у конкурсах, які проводилися Волинським обласним управлінням лісового та мисливського господарства.
Свято вдалося на славу. Тож тепер у добру путь шановні учні, вчителі та батьки! Нехай новий навчальний рік принесе усім багато важливих перемог, творчих досягнень та здійснення мрій.  Усім міцного здоров’я, впевненості у власних силах та наполегливості. Зі святом 1-го Вересня!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису