З робочим візитом відвідано Великобичківську селищну раду Рахівського району Закарпатської області

  • 160

Фото без опису

За ініціативи селищного голови Олександра Гаврилюка із врахуванням пропозицій депутатського корпусу та підтримки Асоціації міст України з 10 по 12 вересня 2021 року проведено День депутата. Під час проведення цього заходу керівництвом селищної ради, депутатами, членами та працівниками виконавчого комітету Маневицької селищної ради з робочим візитом відвідано Великобичківську селищну раду Рахівського району Закарпатської області.
Під час зустрічі маневичани з колегами із Закарпаття обмінялися досвідом роботи та озвучили спільні проблеми у сфері місцевого самоврядування, обговорили шляхи їх вирішення, відвідали об’єкти соціальної інфраструктури, місцевий історико-краєзнавчий музей, деревообробне підприємство «ВГСМ», яке спеціалізується на виготовленні готової продукції та експорту її до країн Євросоюзу. А також потрапили на виробництво комплектуючих матеріалів для підприємств Європи, зокрема до відомої на весь світ фірми з виготовлення меблів «ІКЕА». Селищні голови Олег Бурса та Олександр Гаврилюк обмінялися пам’ятними сувенірами. Олександр Оксентійович подарував колезі на згадку сувенір-картину з гербом Маневич вироблену із гороху, круп та маку виготовлену гуртківцями  та працівниками Центру творчості дітей та юнацтва.
Під час подорожі на Рахівщину учасники делегації відвідали відомий туристичний комплекс «Буковель», помилувались нашими рідними Карпатами, побували у місці знаходження географічного центру Європи.
У всіх  учасників мандрівки залишились хороші враження та добрі спогади від Закарпаття. Незабаром чекаємо колег в гості із селища Великий Бичків  у нас на Маневицькій землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису