У Маневицькій селищній раді відбулися урочистості до Дня працівника лісу

  • 195

Фото без опису

На початку осені своє професійне свято відзначають працівники та ветерани лісової галузі. Напередодні Дня працівника лісу у центрі культури та дозвілля  відбувся урочистий захід у якому взяли участь Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, голова Камінь – Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук, голова Камінь – Каширської районної ради Віктор Сус,  колективи державних лісогосподарських підприємств на чолі з директорами: Володимиром Радіоном, Олександром Онищуком, Андрієм Яциною, Сергієм Матчуком та Віктором Максимчуком.  Також на святі були присутні представники духовенства Маневицької громади.
У своєму зверненні до усіх присутніх Олександр Гаврилюк зазначив, що ліс – це природне багатство, найбільша цінність нашої громади. Лісові насадження потребують догляду та дбайливого ставлення, тому ваша благородна праця заслуговує на велику подяку. Важко назвати справу, якою ви займаєтеся «роботою», бо насправді це місія – охороняти, доглядати, розвивати ліси. Олександр Оксентійович щиро подякував за своєчасне наповнення бюджету селищної ради, адже від цього залежить розвиток і процвітання Маневицької громади, активну участь у реалізації проектів з облаштування парків, дитячих майданчиків та територій  загальноосвітніх і дошкільних закладів селищної ради та усім хто трудиться, активно впроваджує нові прогресивні технології, і просто любить та береже природу та нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради кращих працівників лісової сфери, а саме:
– Миколу Ліщука – тракториста Троянівського лісництва державного підприємства «Городоцьке лісове господарство»;
– Олександра Падалюка – підсобного робітника цеху деревообробки державного підприємства «Маневицьке лісове господарство»;
– Володимира Поторася– лісничого Граддівського лісництва державного підприємства «Колківське лісове господарство»;
– Миколу Деркача – тракториста Граддівського лісництва державного підприємства «Колківське лісове господарство»;
– Руслана Круглія – водія лісовозного автомобіля державного підприємства «Поліське лісове господарство»;
– Богдана Давидюка – лісничого Бережницького лісництва «Волинський військовий лісгосп»;
– Олександра Іванькова – майстра лісу Бережницького лісництва «Волинський військовий лісгосп».
Зі словами вітань за самовіддану нелегку, проте надзвичайно важливу працю звернулися до лісівників Ольга Ващук та Віктор Сус, які  вручили нагороди окремим представникам трудових колективів лісової галузі та побажали невичерпної енергії, трудових успіхів та процвітання лісового господарства. Багато відзнак було вручено і директорами та представниками профспілкових організацій лісгоспів.
Хороший настрій та море позитивних емоцій на передодні професійного свята подарували усім кращі аматорські колективи та солісти Центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису500Фото без описуФото без опису500Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису