17 вересня рятувальники відзначили професійне свято

  • 167

Фото без опису

17 вересня професійне свято відзначають працівники цивільного захисту населення – аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, які беруть участь у ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, сьогодні привітав із святом колектив пожежних – рятувальників 13 державної пожежно – рятувальної частини 4 державного пожежно – рятувального загону Головного управління ДСНС України у Волинській області.
Олександр Оксентійович подякував працівникам за нелегку службу, за готовність у будь який час прийти на допомогу жителям Маневицької громади та  побажав міцних сил і здоров’я на довгі роки, сміливості і спритності, чуйності та обережності, благополуччя й удачі. За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану працю, очільник громади нагородив  Почесними грамотами Маневицької селищної ради: Віталія Ремінського, Івана Климця та Руслана Романюка.
До вітань долучилися і представники духовенства Маневицької громади, які привітали вогнеборців зі святом, побажали усім мужності та окропили увесь особовий склад і автотранспорт частини святою водою.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису