Село Комарове і Велика Ведмежка відсвяткували День села і престольний празник

  • 210

Фото без опису

Вранці, 21 вересня, мешканці Великої Ведмежки і Комарове  поспішали на святкове богослужіння до місцевих храмів, куди приїхало дуже багато гостей та прихожан. А у післяобідній час святкування продовжилися у місцевих будинках культури.
За дорученням Маневицького селищного голови Олександра Гаврилюка заступник Володимир Фурманчук привітав із великим престольним святом та ювілейною датою храму, якому виповнилося 140 років, та Днем села жителів Великої Ведмежки, побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії кожному жителю населеного пункту,  нагородив Почесними грамотами Маневицької селищної ради Марію Ротанчук і Світлану Клочун.
Також до вітань долучилась староста сіл Велика Ведмежка, Нові Підцаревичі Ірина Сацик, начальник відділу культури і туризму Олександр Піддубний  та місцевий священик, які побажали всім Божої благодаті і розквіту населеного пункту.
Урочистості були насичені щедрими словами привітань та концертною програмою чоловічого вокального колективу «Маневицька сотня», виступами вихованців недільної школи і місцевого фольклорного аматорського колективу «Ведмежаночка».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У селі Комарове в святкових урочистостях взяв участь секретар Маневицької селищної ради Володимир Черчик. Володимир Васильович привітав жителів зі святом та зичив усім щастя, вагомих здобутків, миру та злагоди у кожній сім’ї. За вагомий внесок у розвиток рідного населеному пункту Почесними грамотами Маневицької селищної ради було нагороджено Віктора Троцького і Андрія Ліщука.
До вітань долучився староста сіл Комарове і Новосілки Сергій Ліщук, який побажав землякам добра та добробуту.
Святковий настрій усім глядачам подарував колектив «Стежечка» із села Старий Чорторийськ.
Місцеві жителі щиро дякували організаторам та гостям за чудовий концерт та організацію незабутнього свята.

500Фото без описуФото без описуФото без опису