У Маневицькій громаді провели свято спорту та здорового гарту

  • 199

Фото без опису

Щорічно у вересні в Україні відзначають День фізичної культури та спорту. Це свято не тільки спортсменів-професіоналів, тренерів, ветеранів спорту, але й усіх прихильників здорового способу життя, усіх хто любить спорт, хто загартовує не тільки тіло, а й силу та волю.
З нагоди цього свята 26 вересня на стадіоні села Оконськ відбувся спортивний фестиваль. У спортивному святі взяли участь представники населених пунктів Маневицької селищної ради. Очільник громади Олександр Гаврилюк урочисто відкрив свято, побажав присутнім сильної волі та міцного характеру, хоробрості і сміливості, удачі, витримки, впевненості у перемозі та високих досягнень у змаганнях та з нагоди Дня фізичної культури та спорту нагородив  Почесною  грамотою  Маневицької  селищної  ради тренера-викладача з футболу Маневицької дитячо-юнацької спортивної школи Богдана Ковбасюка та вчителя фізичної культури Старочорторийського ліцею Маневицької селищної ради Ангеліну Лобуцьку.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

До щирих вітань долучився і староста села Оконськ Петро Биковський, який побажав перемоги найсильнішим і найшвидшим спортсменам.

Фото без описуФото без опису

Змагання проводилися у таких видах спорту: амреслінг (чоловіки, жінки), дартс (чоловіки, жінки), гирьовий спорт, сімейна естафета і перетягування канату.

Фото без опису

Серед жінок з амреслінгу: III місце у Галини Пилипчук  з Будок, II - у Нелі Гайдучик з Троянівки, I - здобула Любов Сачковська  з Комарового. Серед чоловіків: III місце у Андрія Базюка з Троянівки, II - у Андрія Хилюка з Маневич, а I - виборов Сергій Литвинов із Старого Чорторийська.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У змаганнях з гирьового спорту переможцями стали: III місце - Богдан Дорошук з Троянівки, II - Сергій Литвинець з Старого Чорторийська, I - Сергій Парфенюк з Оконська.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Призові місця з дартсу наметали: Оксана Зінчук з Костюхнівки та Вадим Вацик з с Нової Руди (III місце), Тетяна Чебелюк з Кукол та Ростислав Дерлюк з Лісового (II місце), Іванна Чилій з Лісового, та  Анатолій Шилін з Троянівки (I місце).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В сімейній естафеті сім’я Зінчуків з Костюхнівки отримала бронзу, сім’я Шиліних з Троянівки виборола срібло, а беззаперечним лідером стала сім’я Речунів з Старого Чорторийська.

500Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Дуже видовищним, як завжди було перетягування канату, де у запеклій боротьбі місця розділили: III місце - Троянівка, II місце - Оконськ, I місце - Маневичі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В загальному заліку на фестивалі з фізичної культури та спорту: III місце посіли спортсмени  з Маневич, II місце отримали представники Оконська, а перемогу повезла додому команда з  Троянівки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Після фінішу змагань в урочистій обстановці усіх переможців було нагороджено заслуженими  дипломами та медалями. Учасники були втомлені, але водночас задоволені своїми результатами. Чудова осіння погода, заняття спортом на свіжому повітрі та спілкування з друзями і колегами пішла на користь усім на спортивному святі.