Працівників дошкільних закладів Маневицької громади привітали з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля

  • 194

Фото без опису

У затишному залі відділу освіти, молоді та спорту зібралися усі, хто щоденно створює умови для виховання нашого підростаючого покоління, хто своїм терпінням, самовіддачею та любов’ю до своєї професії закладають зерна науки, доброти та людяності у серця дітей – це працівники дошкільних закладів освіти, які 27 вересня відзначають своє професійне свято.
Привітати педагогів прийшли Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк разом з заступником Сергієм Борисюком. Приємно, що на свято завітала народний депутат України Ірина Констанкевич.
Олександр Оксентійович щиро привітав усіх із святом та побажав міцного здоров’я, невичерпної енергії, вдячності від вихованців і їх батьків,  наголосивши, що важко назвати таку працю роботою, де завдяки повній самовіддачі, професіоналізму і мудрості  у найменших жителів Маневицької громади виховуються найкращі людські якості. Також голова громади вручив Почесну Грамоту Маневицької селищної ради директору закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 смт Маневичі  Ніні Хмеляр.
Зі словами вітань до присутніх звернулася Ірина Мирославівна, яка зазначила, що бути вихователем це високе покликання і відповідальність, побажала мудрості, терпіння та нагородила Подякою народного депутата директора закладу дошкільної освіти «Льонок» с. Оконськ  Ніну Шишко.
Багато гарних слів привітань линуло від начальника відділу освіти, молоді та спорту Валентини Буско, яка вручила відзнаки окремим працівникам дошкільної освіти та подякувала усім за  плідну працю, а ще зичила сімейного достатку і затишку, творчого натхнення і злагоди.
Після святкових урочистостей директори дитячих садочків поспілкувалися з Іриною Констанкевич та озвучили наболілі питання, що виникають у галузі дошкільної освіти, які не можливо вирішити на місцевому рівні, адже багато з них стосуються змін у законодавстві.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису