Провели урочистий захід до Всеукраїнського Дня бібліотек

  • 731

Фото без опису

Починаючи з 1998 року щорічно 30 вересня відзначається професійне свято працівників бібліотечної сфери. У сьогоденні бібліотека – це острів творчості і талантів, сховище інформації, презентації книг, місце для зустрічей та спілкування.
Напередодні свята у Центрі культури та дозвілля  відбувся урочистий захід, приурочений Всеукраїнському Дню бібліотек у якому взяв участь Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, який привітав працівників бібліотечної сфери з професійним святом. Олександр Оксентійович подякував хранителям мудрості за співпрацю, за активну участь у заходах, за розвиток бібліотечної справи, тому що  це запорука цивілізованого суспільства. Зазначивши, що їхня найважливіша місія сьогодення – це привернення уваги молоді до читання книг. Побажав бібліотекарам творчої наснаги, міцного здоров’я, радості, добра і нових успіхів в їхній благородній просвітницькій справі та нагородив за сумлінну працю, професіоналізм, особистий внесок у розвиток бібліотечної справи Почесними грамотами Маневицької селищної ради Наталію Семенюк, Марію Корольчук та Світлану Літовець. За особистий внесок у розвиток культури громади, популяризації українського літературного слова Подякою голови Камінь – Каширської районної ради нагороджено Любов Дяк.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Також бібліотечних працівників із наступаючим професійним святом привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Буско та  начальник культури і туризму Олександр Піддубний, які побажали усім присутнім натхнення, затишку, сімейного щастя, нових успіхів у щоденній роботі і побільше вдячних читачів. Та вручили Почесні відзнаки окремим працівникам бібліотечної сфери.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Музичні вітання працівникам бібліотечної сфери подарували колективи та солісти центру культури та дозвілля Маневицької селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису