Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

  • 202

Повна назва документа державного планування: Детальний план території житлового масиву в районі урочища «Вісімнадцятий» смт Маневичі   Камінь-Каширського  району Волинської області» та звіту про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території житлового масиву в районі урочища “Вісімнадцятий”.
Підстава для розроблення: розроблений згідно рішення Маневицької селищної ради № 50/69 від 14 травня 2020 року, завдання на розроблення детального плану території.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Маневицька селищна рада.
Розробники проєкту містобудівної документації та розділу “Охорона навколишнього середовища”: ФОП “Гривнак Л.В.”
Передбачувана процедура громадського обговорення: відповідно до  ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку та проєкт документа державного планування детального плану території житлового масиву в районі урочища “Вісімнадцятий”  розпочато з дня їх оприлюднення на сайті Маневицької селищної ради та триватиме протягом 30 днів.
Відповідно до ст. 12 Закону «Про стратегічну екологічну оцінку» громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.
Ознайомитися з проєктом документу державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку, подавати зауваження і пропозиції,  а також отримати додаткову інформацію можна за адресою:  Волинська область, смт.Маневичі, вулиця Незалежності,30, (Маневицька селищна рада Волинської області). та на веп –сайті Маневицької селищної ради  Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.
Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Маневицька селищна рада. Адреса: 44601, вул. Незалежності, 30, смт. Маневичі, Волинської області. Ел. адреса manevychi.rada@ukr.net
Зауваження та пропозиції до проекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.
Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: громадські слухання відбудуться 02.11.2021 р. о 12 год. у вигляді презентації в приміщенні Маневицької селищної ради.

Пояснювальна записка Маневичі квартал Вісімнадцятий

Генплан

Інженерні мережі

СЕО_Звіт Маневичі