Жителі Софіянівки відзначили престольний празник та День села

  • 261

Фото без опису

Дуже маленьке, але відоме своїм краєм, ягідними та грибними  місцями село Софіянівка святкувало День села та престольний празник, яке відзначається на свято Віри, Надії, Любові та матері Софії.
На урочисте святкування прийшли майже усі жителі населеного пункту від найстаршого до наймолодшого мешканця, щоб послухати та насолодитися святковим концертом, якого в їхньому селі вже давно не було.
Привітати зі святом жителів Софіянівки прибули Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, староста сіл Череваха, Софіянівка Людмила Шилак та представники депутатського корпусу Маневицької селищної ради.
Очільник громади побажав усім міцного здоров’я, щастя та добробуту, миру та благополуччя. Олександр Оксентійович зичив комфорту кожному мешканцю, щоб свято завжди єднало і гуртувало усіх в одну велику родину та нагородив Почесною грамотою Маневицької селищної ради жителів села Марію Оксенюк і Оксану Ковбасюк.

Фото без описуФото без описуФото без опису500Фото без описуФото без опису

Людмила Анатоліївна в свою чергу привітала селян з Днем народження їхнього населеного пункту, побажала міцного здоров’я та  гарних подій в житті кожного мешканця і подякувала усім організаторам за влаштоване свято.

Фото без опису

На осінній сцені для мешканців вищезазначеного села виступав та подарував гарний настрій і море позитивних емоцій народний аматорський фольклорно етнографічний ансамбль «Дивоцвіт» Центру культури та дозвілля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису