Освітян громади привітали з наступаючим професійним святом

  • 194

Вересень багатий не тільки на дари осені, але й на свята. Традиційно в першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівників освіти. Вчителі – це  уособлення відповідальності, організованості, які завдяки своїй щоденній самовідданій праці, любові і турботі, терпінню та професіоналізму вкладають всі свої знання й уміння, доброту і любов у своїх вихованців.
Напередодні відзначення професійного свята у центрі культури та дозвілля в урочистій обстановці вітали педагогів Маневицької селищної ради.
Присутній на святковому дійстві Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк подякував освітянам за їхню щоденну і титанічну працю зазначивши, що вчительська праця – це дуже складна і клопітка робота, яка заслуговує на повагу й захоплення, адже педагоги прищеплюють своїм вихованцям почуття любові до рідної землі, мови, держави,  вселяють у їхні серця віру у власні сили, навчають долати труднощі та радіти власним перемогам. Голова громади побажав усім присутнім міцного здоров’я, незгасаючого творчого натхнення, успіхів у роботі і поваги від учнів. З нагоди Дня вчителя Почесними грамотами Маневицької селищної ради було нагороджено: Басюк Ларису Дмитрівну – завідувача Хряської початкової школи-філії Опорного закладу загальної середньої освіти «Цмінівський ліцей» Маневицької селищної ради Волинської області; Кушніра Сергія Адамовича – керівника туристичного гуртка Маневицького центру творчості дітей та юнацтва; Ващук Наталію Ігорівну – вчителя-логопеда Маневицького ліцею №2  Маневицької селищної ради Волинської області.

Для усіх освітян, що були присутні у залі, Олександр Оксентійович зачитав слова чудових вітань та зичень з нагоди професійного свята від народної депутатки Ірини Констанкевич.

Начальник відділу освіти, молоді і спорту Валентина Буско подякувала колегам за їхню працю, за кожен проведений насичений цікавими і креативними ідеями урок та побажала, щоб життя педагогів було яскравим, сповненим радощів, бадьорості, всіх людських благ та разом з головою профспілкової організації Валентиною Смальчук вручили відзнаки Відділу окремим педагогам.

Святковий та піднесений настрій напередодні свята усім присутнім подарував неперевершений колектив державного академічного Волинського народного хору, який зачарував усіх мелодійністю оркестрових, номерів, танців та вокально-хореографічних композицій в основі яких є народна пісня.