Вчимося на досвіді колег

  • 182

З цілілю налагодження співпраці та перейняття цінного досвіду педагогічні працівники Центру професійного розвитку педагогічних працівників Маневицької селищної ради здійснили комунікативний візит до Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ковельської міської ради Волинської області. Зустріч колег відбулась 06 жовтня 2021 року у відремонтованому та обладнаному сучасною технікою приміщенні. Консультанти та психолог на чолі із директором Центру професійного розвитку м. Ковель Світланою Степанівною Верчук люб’язно прийняли та провели екскурсію, за чашкою кави щедро ділились досвідом, ідеями та напрацюваннями.
В ході зустрічі до спілкування приєднався начальник управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради Бичковський Віктор Васильович, який щиро привітав колег із сусіднього району, познайомив їх із особливостями організації роботи закладів освіти у карантинний період і розкрив певні ідеї та напрацювання.
Директор Маневицького Центру проофесійного розвитку педагогічних працівників Оксана Кушко вручила колективу Ковельського Центру подяку за високий професіоналізм, дружню співпрацю та з нагоди Дня працівників освіти.
Такий обмін досвідом є потрібним та дуже цінним для молодих новостворених установ. І ми певні, що завдяки таким зустрічам професійний розвиток педагогічних працівників Центру, а відповідно і педагогів Маневицької громади буде зростати та наповнюватись.