У Маневицькому ліцеї відкрили новий спортивний комплекс багатофункціонального призначення

  • 172

Фото без опису

Напередодні святкування Дня захисників і захисниць України та Дня українського козацтва у Маневицькому ліцеї №1 імені Героя України Андрія Снітка відбулося відкриття спортивного комплексу багатофункціонального призначення, якого уже давно потребували учні цього навчального закладу. В урочистому заході взяла участь народний депутат України Ірина Констанкевич, Маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк, перший заступник селищного голови Сергій Борисюк, секретар ради Володимир Черчик, начальник відділу освіти, молоді та спорту Валентина Буско, директор ТзВО «Західбудмонтаж» Сергій Холондович, представники депутатського корпусу Маневицької селищної ради та директор ліцею Володимир Козачук.
Саме завдяки підтримці Ірини Мирославівни вдалося залучити кошти  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 1,2 млн. грн. для побудови такого чудового спортивного майданчика.
Щирими посмішками, оплесками, запашним короваєм на вишитому рушнику, а ще веселими піснями та танцями зустрічали гостей у Маневицькому ліцеї.
У своєму виступі народна депутатка зазначила, що цей спортивний об’єкт стане гарним надбанням для Маневицької громади, вона щиро подякувала за хорошу співпрацю Маневицькому селищному голові, депутатському корпусу, адже завдяки прикладеним зусиллям учні навчального закладу тепер будуть займатися спортом на новому та сучасному майданчику.
Зі словами вдячності за розуміння та чудову співпрацю Олександр Гаврилюк звернувся до Ірини Констанкевич, директора підприємства  Сергія Холондовича та до усіх присутніх, хто долучився до побудови спортивного коплексу, зазначивши, що щиро радий коли у Маневицькій громаді відкриваються такі об’єкти, які в подальшому будуть слугувати не лише  для проведення уроків фізичної культури та підготовки наших спортсменів до різних змагань, але й для цікавих ігор та турнірів на свіжому повітрі.
Найкращі побажання та слова подяки линули у цей день і від  Валентини Буско та Володимира Козачука. В урочистій обстановці Сергій Холондович передав директору ліцею ключі від майданчика та м’ячі для занять різними видами спорту.
На завершення свята, зважаючи на прохолодну погоду,  гості та учні на новому спортивному майданчику під запальну музику покружляли у  веселому хороводі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису