Відбулася чотирнадцята сесія Маневицької селищної ради

  • 184

Фото без опису

Нещодавно відбулася чотирнадцята сесія Маневицької селищної ради восьмого скликання під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка. На сесії були присутні 19 депутатів з 26 обраних. На початку засідання Маневицьким селищним головою оголошено про створення у селищній раді фракції «Слуга народу». Також депутати підтримали усі депутатські запити, а саме: запити депутата Наталії Маковецької  щодо  звернення про надання статусу опорної лікарні КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» та відносно достатнього фінансового забезпечення закладів охорони здоров’я Маневицької територіальної громади; запит депутата Миколи Ясюка про забезпечення вуличним освітленням вулиці Колківська у селі Троянівка; запит депутата Ірини Балаєвої щодо відкриття гуртка по різьбленню та малюванню для дітей на базі Маневицької школи мистецтв. Всього на сесійне засідання виносилося 80 питань.
У ході сесії депутати заслухали інформації щодо: результатів діяльності Камінь-Каширської окружної прокуратури на території Маневицької селищної ради за І півріччя 2021 року;   стану дотримання вимог щодо прийому пакету документів, термінів призначення різного виду соціальної допомоги; підготовки до зимового періоду 2021-2022 років; стану забезпечення антиковідними профілактичним засобами; готовності до третьої хвилі COVID-19; проведення (результатів) оптимізації штатної структури та перспективи збереження КНП “Маневицька багатопрофільна лікарня”  та розглянуто питання, що стосуються доповнення переліку адміністративних послуг відділу ЦНАП.
Депутатами селищної ради було прийнято звернення  про недопущення ліквідації державного підприємства «Поліське лісове господарство» та щодо недоцільного підвищення ціни на електроенергію та внесення змін до Законів України з метою уникнення підвищення тарифів на теплову енергію пов’язану з підвищенням ціни на газ. Прийнято Програму «Безпечне місто» та Програму правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню Маневицької селищної ради на 2021-2022 роки. Депутатами також розглянуто звіт по виконанню бюджету селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року та внесено зміни до рішення  селищної ради від 24.12.2020 № 3/15 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік».
Крім того депутати розглянули 58 питань щодо регулювання містобудівної діяльності та сфери земельних відносин.