У Лісовому відсвяткували День села та престольний празник

  • 179

Святкування Дня села у Лісовому розпочалося ранковим святковим богослужінням у місцевій Свято-Покровській церкві. А вже після обіду у затишному приміщенні місцевого клубу пройшли урочистості з нагоди свята, на які завітало багато мешканців та гостей села. Зі словами щирих вітань звернувся до присутніх у залі заступник селищного голови Володимир Фурманчук, який привітав жителів такого гарного населеного пункту з Днем села та храмовим святом, побажав здоров’я, достатку і  щастя,  миру і спокою, сімейного затишку кожній родині та вручив Почесні Грамоти Маневицької селищної ради жителям села Марії Дерлюк та Сергію Смічику.
Зі святкової сцени лунали вітання і від старости села Надії Нестерук, яка подякувала усім хто бере активну участь у житті та розвитку села Лісове, хто не залишається осторонь проблем громади та завжди готовий допомогти у вирішенні нагальних питань. Надія Францівна відзначила подарунками  наймолодшу і найстаршу жительку села, привітала подружню пару зі срібним весіллям і пару, яка нещодавно стала на весільний рушник, та подякувала голові правління Новочорторийського споживчого товариства Олегу Радчуку за надану фінансову допомогу для нагородження вищезазначених жителів.
Гарний настій своїм односельчанам створювали талановиті учні місцевого ліцею. Море позитивних емоцій та приємних хвилин насолоди подарували гості із Троянівки, учасники знаного фольклорного ансамблю «Гуляночка».