Прийом пільгових рецептів та відшкодування витрат за придбані лікарські засоби тимчасово припинено

  • 231

Фото без опису

Відповідно до Порядку використання коштів субвенції з обласного бюджету місцевим громадам на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого розпорядженням голови Волинської облдержадміністрації  від 16 травня 2019 року № 250, в територіальній громаді здійснювався прийом пільгових рецептів та відшкодування витрат за придбані лікарські засоби. Всього на пільгове медичне обслуговування осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи з обласного бюджету для Маневицької селищної ради  на 2021 рік виділено 1 577 481.00 грн. Цю суму було розподілено рівними частинами на 12 місяців. В жовтні місяці надійшли додаткові кошти в сумі  28 700 грн.
Станом на 20.10.2021 року всього прийнято 1296 заяв на пільгові рецепти від жителів громади та використано усі виділені кошти, що передбачалися на 2021 рік.
В зв’язку з цим інформуємо, що відділом соціального захисту населення Маневицької селищної ради тимчасово припиняється прийом пільгових рецептів.  Про будь-які зміни жителів буде повідомлено на сайті Маневицької селищної ради.