Розпочато будівельні роботи по реконструкції приймального відділення лікарні

  • 751

Фото без опису

У КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» після отримання дозволу Державної інспекції архітектури та містобудування України на початок будівельних робіт нарешті розпочали будівельні роботи по проєкту “Реконструкція частини приміщень будівлі КП”Маневицька ЦРЛ” під приймальне відділення”. Договір на виконання робіт згідно проведеного тендеру підписано 3 вересня 2021року із ТзОВ “Західатомбудмонтаж” на загальну суму 6 млн. 052 тис. 880 грн. Проєкт розрахований на 2021-2022 роки. У зв’язку з суттєвими змінами у чинному законодавстві значно ускладнилась процедура отримання дозвільних документів на початок будівельних робіт. Не зважаючи на те, що більшість коштів були у селищному бюджеті ще на початку року, роботи з реалізації зазначеного проєкту підрядник розпочав лише зараз. Значний вклад по наданню допомоги керівництву КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня» в отриманні дозвільних документів внесли керівники та працівники селищної ради, які виконують свої повноваження у сфері управління комунальним майном.
На реалізацію цього проєкту, завдячуючи керівництву та депутатському корпусу Маневицької селищної ради,  з селищного бюджету було виділено 1млн. 300 тис. грн. Завдяки підтримці народного депутата України Ірини Констанкевич вдалося залучити кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у сумі 700 тис. грн., за сприяння депутатів Волинської обласної ради Людмили Кирди та Івана Киричика було виділено кошти з обласного бюджету в сумі 168 тис. грн., з районного бюджету Камінь-Каширської районної ради всього на співфінансування об’єкту виділено 1млн. 249 тис. 700 грн. коштів, що були спрямовані у кінці минулого року Маневицькою райдержадміністрацією у бюджет Камінь-Каширського району.
Щиро дякуємо усім, хто вболіває за майбутнє КНП «Маневицька багатопрофільна лікарня», адже це в подальшому дасть змогу покращити якість надання медичних послуг для жителів не тільки Маневицької громади але й сусідніх громад.

Фото без описуФото без описуФото без опису