На стадіоні селища Маневичі у неділю завершили футбольний сезон 2021 року

  • 813

Фото без опису

Офіційні заходи розпочалися з урочистого нагородження чемпіонів і призерів відкритого чемпіонату Маневицької селищної ради з футболу 2021 року. Зі словами вітань та побажань успіхів та натхнення до перемог звернулися до присутніх заступник Маневицького селищного голови Володимир Фурманчук та головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Руслан Клімчук. За вагомий внесок у розвиток футболу подяками Маневицької федерації футболу нагороджено: Анатолія Федіка, Олександра Бондарчука та Юрія Скорохода.
Подяками також відзначено:
кращих арбітрів – Сергія Ткачука, Валерія Штиня, Олексія Лопоху;
кращого воротаря – Владислава Бойчука;
кращого захисника – Павла Палія;
кращого півзахисника – Ярослава Переходька;
кращого нападника – Станіслава Кислянка;
кращого бомбардира – Ігоря Савича;
кращого гравеця – Павла Семенюка;
кращого молодого гравця –Богдана Зінгеля.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У підсумку чемпіонату ФК «Ст. Чорторийськ» с. Чарторийськ посіла третє місце, ФК «Полісся» с Полиці посіла друге місце і  перше почесне місце виборола ФК «Оконськ» с. Оконськ.  Усі команди були нагороджені дипломами, кубками, медалями та грошовими винагородами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Після нагородження на стадіоні селища розпочався  матч за Суперкубок Маневицької селищної ради з футболу 2021 року. Після запеклої боротьби Суперкубок Маневицької селищної ради попрямував до села Оконськ. Гра між командами Чарторийська і Оконська була насичена цікавими моментами, жодна з команд не хотіла віддавати перемогу супернику. За основний час команди зіграли в нічию 2:2,  за результатами пенальті 8:9 ФК «Оконськ» отримала перемогу. Кращими гравцями Суперкубка визнано Богдана Зінгеля та Владислава Шулипу.
Отож підсумки чемпіонату підведено, окрема подяка організаторам та усім хто взяв у ньому активну участь. До нових зустрічей у наступному чемпіонаті 2022 року.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису